First Sigmarian

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Musim raya ni memang ramai la buat majlis kahwin, so are my friends. Yesss kawan sebaya. Might be wondering asal nak post jugak, it's not my big day anyway haha kena post okay because it's the first wedding among Sigmarians! Tak paham jugak apahal excited sangat classmate kahwin ... tapi takpe kita excited jugak. So, it's the wedding of Apih, classmate zaman form 4 & 5 dulu. Si Apih ni pendiam jugaklah orangnya, that's why kitorang macam excited sikit sebab yang diam-diam tu yang kahwin dulu. Well that's good, daripada pung pang pung pang kejap dengan dia tu kejap dengan dia ni tapi sampai ke sudah tak kahwin pun. 

Selamat Pengantin Baru!

Maybe the second reason why kitorang excited sebab dapat gather Sigmarians kot. Not even half pun tapi boleh laa. Yang lama gilaaa tak jumpa, yang menghilangkan diri, haha aku mantain je ada sokmo everywhere (people must be sick seeing my face all time) Bila dah jumpa tu, memang non-stop la bercerita, gelak sampai sakit tekak. Even kat rumah Apih pun borak panjang (paham tak bila bukak topik zaman sekolah dulu memang sampai ke sudah tak habis), tak pepasal kesian orang lain nak makan, nak bergambar. Malu gila kat tuan rumah, rasa macam hilang adab jap haha maaf.

11 out of 28 (including Apih)

Ni first wedding batchmate yang dapat pergi, sebab dulu wedding 2 orang batchmates tak dapat pergi, so yeah the third reason to be excited, maybe? Maaf sis memang mudah excited.

Some of the schoolmates.

Comments