Cuak

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Past two weeks have been extremely hectic. Dan sang jerawat mulai datang menziarahi muka yang tak berapa nak flawless dah ni. Hey jerawat and parut, you better go away before raya eh den tak mau beraya muka macam ni. And I even have interview tonight aaaa cemana ni tak confident ah.

Anyway, I'm just writing today sebab nak recap balik funny things happened during last two weeks.

Audit Presentation
We're told that we have to do audit report presentation the next day. Supposedly not a surprise lah sebab lecturer dah kasi tahu the week before. The thing is, madam cakap akan ada dua kelas for presentation so yeah we're hoping that we'll present on the second class sebabnya, kitorang memang tak siap ape pun lagi. But then, madam cakap semua kena present on the next day ... OH OKAY. Kelam kabut Tuhan saja tahu. Kalau dulu punya last minute siap slides 2 hours before class, yang ni, memang betul-betul waktu start kelas kitorang siap slides tu fuh. And not only that, masa presentation, maybe tak expect boleh jadi antara yang terawal dipanggil, 3 out of 5 members forgot to present their last slide, siap boleh conclude presentation walhal aku punya part (last) pun belum lagi hahaha cuak sangat kot semua.

Corporate Finance Presentation
Hectic discussion ever, mungkin sebab topik finance and tak reti sangat. The day of presentation, semua menggelabah. Sebab in previous class, madam tanya soalan sampai tak dapek depa nak jawab. And as for us, y'know what, 4 out 5 members buang ayaq besaq before presentation hahahahahaha boleh imagine tak cuak dia tu tahap apa dah. Last last madam tak tanya soalan pun ... okay ... takpelah, at least perut sihat sebab dah buang hahahaha.

I think there're more than these tapi taktau hilang ingatan jap. I'll add later if I can recall. Till then, adios.

Comments