Posts

Showing posts from April, 2017

Skeptical

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
On my way back from video shooting last night (why kena ada lagi video assignment this semester aaa tak suka tak suka), jumpa seekor kucing putih yang masyaAllah sangat lembut gebu bulu diaaa. So I sat beside her (rasanyalah betina), usap dia then dia duduk atas riba aku aaa so manjaaaaa siap boleh peluk dia. Okay that's not the point I'm writing here, saje over excited sikit sebab biasanya kucing kat rumah tak nak layan tuan sendiri. Dasar bebulus sombong.
But then a foreigner approached me. A guy in his mid 30's, I guess. Masa tu dah mula cuak dah, sebab waktu malam, I was alone and kawasan tu pulak takde orang lalu-lalang, tapi nasib baik kawasan tu cerah. He said that the similarity between cat and girls, is that both are cute (awww but aku tambah cuak der). Borak-borak, siap ajar satu word kelantan lagi tu hahah then dia tanya stay mahallah mana. Uish dalam kepala otak habislah nak jawab apa kang dia follow aku balik ke apaaa. He was…

The What-If

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Girls be like (reference: myself);
Pencil case penuh dengan pen, highlighters and other stationery yet use only one pen in class. Why bother bringing all of other things? Because it's for 'what-if' situation. eg. What if suddenly I want to use all the highlighters in the class? (to loose the boredom)
Luggage penuh baju dengan tudung, yet seminggu pergi kelas ulang pakai benda sama. Why bother bringing all of other clothes kalau dah tahu memang tak pakai pergi kelas? Again, because it's for 'what-if' situation. eg. I rarely wear green tudung but what if I want to wear it for a themed event? Makanya kena bawak.
Kasut bawak sampai 6 kotak (yeah I like keeping my shoes in boxes), seriously never realize that I brought a lot! So what I have here in my room; 2 pair of sneakers, a pair of sport shoes, a pair of high heels, a pair of sandal and a pair of flat shoes (oh and plus the flip-flops haha). Why bother bringing all of these sh…