Posts

Showing posts from February, 2017

Room Fight

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Finally manage to write something fuh fuh busy ni fuh fuh (acah).
So new semester has started 4 weeks ago (it’s week 4 already!). The start wasn’t that good as I was unable to get a room for the first week. Terpaksa menumpang tidur bilik kawan, thanks Anis and Mus. Pergi main department nak mintak bilik tapi rental for RM12/night. Em no, thanks. Nak rent bukan sehari je, mau lebih seminggu jugak. Banyak benda lagi nak pakai duit nak oii. Pergi 3, 4 mahallah tanya ada bilik kosong ke tak, tapi still tak dapat. It was really tiring for the first day. Thanks Aimi Boom tolong temankan cari bilik. First week tu memang tak focus langsung dalam kelas. Tengok whiteboard tapi dalam kepala duk pikir pasal problem bilik ni. I’m easily distracted, am I?
Alhamdulillah, managed to get a room on the second week. Pukul 7 pagi dah terpacak depan office, walaupun office bukak pukul 8.30. Ingatkan pukul 7 tu awal sangat but then I was the sixth. Kalau lambat sikit je l…