Dinner EMSS

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Went to Annual Grand Dinner EMSS last night.
(EMSS stands for Economics and Management Sciences Society)

The gorgeous ladies from DnT (yes sisters je yang mai, brothers pupus)
Maaf sis korek hidung. Mus muka tak puas hati dengan brothers sports yang asyik berebut tempat ambik gambar dengan kitorang hahaha.

Asalnya memang tak nak join sebab rasa takde contribute pape kat society. But then, pi jelah memeriahkan majlis. Padahal duk sana krik krik jugak haha. Dressing pun tak ikut tema because I only came for food yes! #food4lyfe. The best part - my table was right beside him and yang tambah awkward bila duduk pulak menghadap dia eh padia laa hang tak reti cari seat lain ka. Indirectly we're having dinner together lol. Yeah I already moved on don't worry, but still get the butterflies whenever I see him, lelagi pakai suit camtu peh peh okay behave Athirah.

And finally, dapat jugak tangkap gambar dengan ka-chak box tu. Dah berapa kali pi festival dalam campus ni tapi tak menyempat nak ambik sebab biasanya tak cukup geng. Excited nak bergambar puas-puas tapi sebab brothers sports yang tak sabor nak bergambar jugak, 2 keping jelah mampu. Takleh buat laki betul brothers sports ni, tak kasi can langsung. Tak cukup berebut kat ka-chak box tu, berebut pulak lagi sekali kat stage haha. (Not that intense berebut bertumbuk ke apa cuma depa merimaskan kitorang nak bergambar)



Thank you DnT for the chance to be with you guys.