Pantai Senok

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

STAB went to Nami Island, Korea.


No, not for real.

Kitorang pergi berkelah kat Pantai Senok, Bachok. Tujuan asalnya nak bergambar je sebab orang-orang cakap situ lawaaa macam Pulau Nami katanya (tapi banyak sampah haa kurang sivik betul) then tetiba je datang idea nak berkelah kat sana. Memang lawa ahh, thinking of having my wedding photoshoot there but hm nak plan tu biar ada calon dulu.

Bihun by Bie, sandwich and cheezy wedges by Aenn, keropok and ayaq sirap by Mekda. Si Athirah ni macam biasa, bawak perut sahaja. Pergi berkelah time pagi kot haha ingatkan kitorang ni dah cukup pelik sebab pergi berkelah pagi, eh tengok-tengok ada geng brothers buat barbeque time tu hahaha tak panaih ke bang oi. Well, memang tak panas pun sebab berteduh bawah pokok-pokok so ada matahari pun tak rasa bahang sangat.


Our photographer for that day - Paan. Terpaksa layan kitorang yang nak pose macam tu macam ni nak bergambar kat situ kat sini haha sampai sakit belakang dia. And the photos lawa gilaaaa. The reason aku nak bergambar senanye untuk kenangan so nak ada gambar proper and lawa sikit instead of selfie/wefie. (Not a big fan of selfie ..) Tapi tambah pulak dengan memori berkelah bagai, haih I hate you girls, you're going to make me miss you gais a lot.

Nak letak hasil photoshoot Paan asalnya, tapi sogan pulak den nak tayang gambo banyak-banyak.

Comments