Posts

Showing posts from July, 2016

2 Kisah Tragis

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
One month since the last post. Being too busy with you know, sleep. The worst short semester ever because all I did was sleeping like a beast. Dah memang dugong takkan ah nak sleep like a beauty ye dok? Haih anak dara padia lagu ni. Pantang ada masa free, tidoq. Pantang habis kelas awal, tidoq. Pantang kelas start lambat, tidoq. Pastu merungut lagi penat lah. Memang la penat, tidoq overdose.
What happened to me so far?
Tomyam tumpah atas laptop. Matric card hilang.
Alkisah tomyam tu, em kalau tau dek mama ayah ni, confirm depa akan cakap "Ha makan la lagi sambil menghadap laptop." Malam kejadian tu, ceq kena siapkan resume untuk kelas English. Mati kutu den maso tu, nasib baik ada google docs tapi jenuh jugaklah nak menaip pakai handphone. Physical keyboard still the best, lagi copek den menaip. Nasib baik teringat ada brother ni iklan dia punya servis kat page iium. Terus cari, whatsapp, ha tudiaaa dia mai ambik laptop kat mahallah ni kau.…