Posts

Showing posts from October, 2015

Complain

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
One of the reasons I quit twitter because I started to complain, a lot. Merungut ni tak semestinya ayat panjang lebar pot pet sana sini, kekadang satu perkataan pun dah kira merungut. I spent almost every hour tweeting and you can tell how much I complain a day. I'm not referring to all twitter users, no. Tak semua orang guna twitter untuk merungut. I'm just specifically talking about me. Bila tweet tu, main tweet je, even sekecil-kecil hal pun nak tweet because I think it's fun, sharing your own thoughts. But when I re-read all those tweets, hmm banyak merungut rupanya aku ni. Well this is not the main reason why I quit, but yeah it made me quit.
Merungut ni satu je maksud dia, means kau tak bersyukur. Eh bukan kau, aku. Eh whoever lah.
Quiz ICT yesterday, I was kinda frustrated for getting marks below my expectation but then knowing my friend got way lower than me makes me realize - aku ni tak reti nak bersyukur ke? Orang lain dapat ren…

Hectic

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
A hectic week passed, here comes another. Can you imagine last weekend we spent 3 days straight only for an assignment - summary & critical review on an article. Moment bila hari last tu kitorang dapat siapkan paragraph terakhir, tetiba laptop shutdown. Cuak nak mammm tapi alhamdulillah, that document was autosaved so yeah the assignment now successfully submitted. Tak habis lagi penat baca article yang ayat macam keling, tudia mai pulak dah second assignment, still the same type of assignment. Berapa juta article kena baca ni hadeii rasa satgi ada yang tukar ambik major economics kang haaa. Nehh don't think so because I don't understand economics so well. Enough said.
Going home this weekend! Sebab minggu lepas stress gila nak arwah, tak boleh nak balik sebab kena siapkan assignment. Next week dah start midterm. Just need a space to relax for a while (padahal selama ni habis relaks dah) Missing my lil sister so much, sejak balik from cut…