Manners

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Probably not a very beneficial post today (eleh post lain tang mana faedahnya) K shadap.

My classmate in high school once told me “Mung ni sensitif sangat dengan kebaikan lelaki. Pantang baik sikit mulalah jatuh hati.” Whoa it rhymes! (I rarely use ‘aku-mung’ with female friends, unless they’re the one who approach me first using ‘aku-mung’) Anyway, where were we?

Lemme explain. Bukan sensitif dengan kebaikan lelaki, but sensitif dengan kebaikan. Be it girl or guy, kalau depa buat baik, sapa tak suka ye dok? Probably because of the different gender makes you think I fall for that kind-guy (no particular person) padahal ceq suka manners dia je. I even fall for Lee Dong Wook after seeing him being so gentleman and grown-up in the variety show Roommate. It's not that I actually fall for that person, cuma ada positive impression towards that person la. Good manners win, bro.

Yelah, suka pun jangan over. Ni tak, tetiba tergedik kat lelaki tu pasaipa? You might give him the wrong idea. Or worse, hope. Padahal niat kau nak cakap kau suka sikap dia je, tetiba terperasan pulak mamat tu ingat hang suka dia. Haa perangai tu lain kali jaga sikit. Ikhtilat tak jaga memang boleh mengundang bala. Whoa it rhymes again!

Do you get my point? Me neither. Hahaha kbai.