KLOBS 2015

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Alkisah last weekend, short escape before hadap final, pi jenjalan kat KLOBS 2015 (It sounds like cyclops huh yeah I thought it's a robot). KLOBS stands for KL Orchid and Bonsai Show. Aimi dengan Boom beria ajak, siap promote ada petting zoo ada rabbit lagi. Macam mana ceq tak nak pergi ye dok? Tapi takleh masuk pun kandang rabbit tu, dapat pet from luar je. Hei I ibu rabbit, berani you tak kasi wa masuk? K.

Not a fan of flowers actually but the orchids are beautiful! Tapi macam tak matching je dengan wa, wa tak feminin ... Maybe wa lagi matching dengan bonzai, pelik tapi mahal. Eh? Hahaha but seriously there's a medium-size bonsai for sale with a price of RM6700. Apak ah weh beghibuuu. Berjalan dari pagi sampai tengah hari, balik bilik tengok tangan dah gelap hahaha terserlah dual tone nya (the effect of handsocks). Ada flying fox bagai, tapi wa tak try sebab pakai skirt ceh ceh kenapa hari tu jugak nak pakai skirt. Anyway, enjoy feeding your eyes :)





Fluffy macam cotton candy.