A Presentation to Remember

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

"Kami dari Syarikat Merah Anggun Sdn. Bhd"

First time presentation beria dengan hiasan, gimik dan video. Kelas bahasa melayu, buat presentation kertas kerja perniagaan, doing it as if we're doing the real ceremony - majlis pelancaran produk. Though our decoration looks sooooo amature compared to the seniors, but we're glad we did it. Shortsem bukan masa yang panjang nak get ready betul-betul. Cuak masa presentation tu biasalah, sampai tersasul. (Seriously how come saudari pengacara boleh jadi saudara 'pengacari'? Shame on you, Athirah) Best jugak buat presentation macam ni, looks like everyone put their best efforts to give the best. Before presentation memang penat sebab pikir nak prepare itu ini tapi once dah selesai, feels like it worth the efforts. Yay, meh pi exam final!

Carry marks Macroeconomics bagai nyawa di hujung tanduk. Final pun tak dapat nak selamatkan dia rasanya. Takpelah, bersyukur apa adanya, padan muka banyak tidur la lagi tidur selamanya pun takpe. Wish me luck!

I wanna go home, and sleep some more hahaha k shadap.