Posts

Showing posts from July, 2015

Ramadhan Pergi

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
You know tomorrow is Eid Fitr when the whole people in your house started to give full commitment for house cleaning – including the cats, menyibuk je dengan bulu-bulu depa ni haih (Gosh since when I have 19 cats? These cats seriously need to stop menggedik around, no more kittens please)
Ramadhan is leaving, surely the month that we’ll miss. I’ll wait for you again next year, if I still have the chance. I felt less productive this Ramadhan, probably because I slept a lot. Oh I became the volunteer for Sultan Haji Ahmad Shah Mosque (SHAS Mosque), IIUM – help people to distribute food, clean up the mosque after iftar. Definitely a good experience, you get to know new people and work with them. It feels good to know that you’ve contributed at least something.


My birthday was again in the month of Ramadhan, I felt more blessed – I hope I am blessed. And I went home on my birthday. It’s like double happiness, going home for Eid on your birthday. Okay pro…

Twenty

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
"I don't know about you, but I'm feeling twenty uuuuu."
Alhamdulillah officially twenty. Two dude, two. I feel old, and useless. Getting older means getting closer to death. What I've been doing for the past 20 years? Wasting time, mostly. And when will I stop wasting time? When I'm dead, perhaps.
Birthday gift ; pepagi buta dah terhantuk pintu bonet kereta. Best gift ever?
Happy Birthday, Wan Nur Athirah. (why my birthday post feels like funeral?)

Tua Muda

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Seorang tua, Masih gagah imannya, Fizikal bukan penghalang baginya, Moga hubungan sentiasa manis dengan Sang Pencipta.
Wah, sejak masuk kelas Bahasa Melayu, berpuitis kau ye! Alhamdulillah dah sampai ke pertengahan bulan Ramadhan. Copek jo maso berlalu yo, satgi pejam celik eh ghayo doh eh. [Quick Quiz : Kenal pasti 3 loghat negeri yang telah digunakan dalam ayat ini] Sepanjang bulan Ramadhan ni hamba berada di perantauan, nasib baik short sem tak penat sangat, okay penat sikit sebab kelas BM setiap hari. *nangis berlagu Airmata Syawal*
Aku balik Kelantan last week, berbuka nasi kerabu ayam bakaq dengan tok ayah dan nenek. [Fun fact : Though I'm kelantanese, I'm not a fan of nasi kerabu tapi boleh makan kalau takde ulam. Typical kanak-kanak tak makan sayur] Kitorang terawih kat rumah tok ayah je. Apa yang menyentuh hati aku malam tu bila aku tengok tok ayah solat sunat after solat Isya'. Tok ayah dah uzur, nak jalan pun kena guna tongkat …