Wedding

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Tamatlah sesi mereput untuk weekend ni. Enjoy holiday? Whut, cuti tak cukup? Nak panjang lagi? Beryukurlah kamu dapat pulang ke kampung halaman berpeluang meluangkan masa bersama dengan keluarga walaupun sekejap sedangkan ada yang masih jauh di perantauan meratap merindukan kampung halaman. Bersyukurlah nak, bersyukur.

My so-called holiday is now over, takdelah mereput sangat pun. Isi banyak lagi ni, lemak pun makin tebal boleh buat kot kulit lagi ni. So far alhamdulillah takde ulat duk makan diri ini dalam proses pereputan ni. I spent my time wisely, so proud of myself berjaya jihad lawan nafsu #sisbangga Well takdelah fully berjaya, tewas jugak kekadang dengan perasaan mengantuk yang bermaharajalela ni. Some subjects ada yang dah berjaya difahami tapi belum fully melekat kat otak, tapi alhamdulillah dipermudahkan urusan study. Tak sempat nak cover semua topik dek terluang lebih masa untuk melayan encik mimpi (not that Encik Mimpi no no)

We went to Athirah's cousin's wedding on Saturday. Cheq ingatkan kami pergi makan gulai je, sekali pi masuk dalam rombongan belah pihak perempuan. Aiseh kawan kepada cousin orang yang nikah je pun, tetiba sesat masuk rombongan orang hahahaha tak lawak. Fefeeling dewasa sangat bila pergi wedding orang without parents. Satgi orang pulak mai wedding aku. Eh? Lambat lagi. Tengok pengantin bersanding, rasa macam mesti best jadi raja sehari, pastu mula pikir-pikir turn member aku yang mana nak kahwin dulu. Hiks balik je dapat good news from bestfriend. Alhamdulillah cheq doakan moga dipermudahkan urusan awak ye. Doakan cheq dapat jodoh cecepat jugak, nak baby sendiri. Ye, silakan lempang berjemaah.

Bersama ibu-to-be (well you know who)
WHY DID I LOOK SO FAT?!
PICTURE LIES SOMETIMES HAHAHAHAHAHAHAHA