Ex-CFS, I am

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Walaupun dah almost sebulan tinggalkan cfs, sekarang baru rasa like an official ex-cfs sebab result final semester dah keluar. Toldchu my last semester was the worst semester, ever! And result pun of course lah, the worst. The result turned out to be just as I expected, or hoped actually. Thanks to lecturers, especially ustaz maulana for not letting the history of my btq happen again. So overall, BTQ is the only subject with different capital (you know what I mean).

Speaking about the worst, yeah I’m not the worst but for me it is the worst! Maybe sebab dah biasa nak yang terbaik kan so bila dapat below expectation tu, dia punya feeling tu lain macam. Sorry to say bukan tak bersyukur tapi tak nak biasakan diri dengan result yang not-so-good. Sebab once kita dah terbiasa dengan result camtu, we’ll be like “Alah biasalah result aku memang selalu rendah.” You see that there’s no motivation to improve, to be better.

Even though aku selalu nak yang terbaik, tapi kalau tak dapat yang terbaik, tipulah kalau tak rasa down kan. But at least tu bagi kesedaran kat diri sendiri jangan duk main-main sangat and get serious next time (walaupun hakikatnya tetap main-main jugak). And I want to get good results not for showing off but for me myself, and for my parents. Even though this semester’s result is the worst compared to other semesters but still, I’m thankful to Allah because He lent me His Knowledge so that I can gain knowledge. But the thing is, cheq ni jenis belajar sebab exam. Acano? Hadei.

Congratulations cfs-ians, we've done our best, cheer up! See you guys again in degree life soon (well taknak jumpa sangat pun senanye, boring tengok muka sama. Mohon ade brothers handsome join degree sekali dengan kitorang next year, nak cari calon cik abang. Eh gatai)