Posts

Showing posts from September, 2014

Dear Society

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
I used to love this society. Used to. How sad and I’m sorry it can’t be helped but you guys punya attitude give me no choice. Sumpah memang dah tawar hati dengan perangai masing-masing. Last sem semua bersemangat, every program semua bagi komitmen. But now? Pheww berapa kerat je yang ambik kisah. Aku bukan nak cakap aku baik sangat oh please you don’t know the real me tapi kekadang tu penat jugak lah bila kita jadi antara beberapa kerat yang ambik kisah tu, sedangkan orang lain acuh tak acuh je. Sebab penat? Sebab last sem? Guys please, semua macam tu kot. And aku pulak sem ni semua subjek yang baru bagi aku so aku pun reti penat aku pun nak study. Result midterm aku quite bad, tak salahkan society pun – cuma nak salahkan perangai korang yang buat aku stress sampai hilang fokus. Or mungkin sebenarnya salah aku sendiri. Ye salah aku sendiri.
Society kita, member berapa orang je pun kalau nak compare dengan society lain. But still you guys never take t…