Final Semester

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

No, bukan final semester untuk degree. Final semester for foundation je senanye hahaha tapi excited macam dah nak habis degree puihhh mohon jangan excited sangat. Result for last semester dah keluar and alhamdulillah, for the first time capai target. And everyone dreams for this but too bad tak dapat dean's list sebab credit hours tak cukup. I mean, for sure la dapat dean's list with that kind of pointer, cuma tak dapat sijil dean's list. Hmmm takpela, at least I've done my best and got the best. Alhamdulillah.

So here I am, not fully ready for the last semester. Nak tak nak kena masuk balik jugak so, hi Sem 3! Be nice to me please sebab semester ni nak hadap subjek baru - Statistics, Economics and Understanding Islam (UI). Boleh tahan cuak jugak sebab subjek baru and tak pernah ada basic dalam subjek ni especially econs. Mohon otak boleh get ready sebab banyak input nak masuk and nak kena ingat. And yes, meeting UI again (adik-beradik BTQ la ni). Not to forget, BTQ ruined my pointer for the first sem but yes it's me myself to blame. So cheq agak takut la, takut sejarah berulang kembali.

Sebab CGPA agak lawa sekarang, so kalau sem 3 ni hancus, tak lawa dah la hiks.