End of Sem 3, 13/14

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Alhamdulillah done last paper. See you again IIUM in a month and hello semester break! Takleh nak describe feeling bila terpaksa balik paling last sekali sebab kau kena sit untuk paper ICT yang dijadualkan last sekali. Almost seminggu jugak gap before paper ICT tu, okay bukan seminggu tapi empat hari je. But still, boring tau tak. Mood study entah ke mana, plus dengan kereta keluar masuk ambik anak dorang, orang angkut segala barang lagi - memang spoil mood nak study.

Kat blok memang sumpah sunyi and imagine ah kat floor kitorang cuma ada aku and Jipoh (roommate). Just the two of us, memang tak takut pun. Bangun pagi nak solat Subuh, krik krikk je padahal selalunya dah bising bunyi selipar time tu. Malam nak pergi toilet pun seram walaupun baru pukul 10. Mohon next sem UIA buat jadual exam yang sama macam tahun ni. So that those people who're going to sit for ICT paper next sem will know how we actually feel. Bukan kitorang saje-saje buat havoc homesick meroyan bagai kat twitter but we actually felt like that. Haha jahat tak? Well korang lagi jahat sebab balik rumah je tweet "Rindu mahallah Maryam lah tapi best lagi kat rumah. Home sweet home." and whatsoever. Mencik!

So, happy holiday to me. Nak kurus!