Secret

Kewujudan manusia yang tak reti nak simpan rahsia ni memang bawak masalah. Kalau orang bagitau kau rahsia dia, paham lah yang dia percaya kat kau and just nak share rahsia tu dengan kau, bukannya nak share dengan satu dunia. Dan kalau dia dah pesan "Jangan cakap kat orang lain" means jangan cakap kat orang lain! Bila dia pesan camtu, doesn't mean you can go around and talk about that secret and then said "Jangan cakap kat orang lain." Then orang tu pun bagitau orang lain and orang lain bagitau orang yang lain-lain and then tadaaaa, the whole world knows. So stupid, don't you know what does secret means? Tak kisah lah kau bagitau kat orang yang memang pandai simpan rahsia sekalipun, kalau dah si pemilik rahsia tu cakap jangan cakap kat orang lain, means no one should knows except you!

But after all, it's all my fault. Shouldn't talk about my own secret. Should just keep it on my own. My bad. And now I have to face all the consequences.