Posts

Showing posts from January, 2014

Fastrain Camp

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Last weekend aku join kem Fastrain. Jujur ikhlas dari lubuk hati memang sumpah aku tak nak pergi. Sebab ; kasut sukan takde, malas, homework banyak, not in the mood for any camp, malas, penat, nak rileks je time weekend and malas - entah berapa kali malas dah tu. See how 'logic' my reasons were. Nak tak nak pergi jugaklah, next time I'll come up with some logical excuses such as "Sorry I couldn't come, I'm getting married this weekend" maybe? Tak habis habis gedik pasal kahwin.
Day 1 Arrived at Kem Nur Laman Bestari, Ulu Yam. This moment aku dengan Aimi memberontak (dalaman) sebab kitorang dibahagikan ikut group lain-lain. Memang kitorang time tu just pikir nak balik, nak balik, nak balik. For the first time rindu mahallah dengan jayanya haha. Good thing was that we're in the same dorm but still, kena tidoq dengan groupmates. Tak boleh sesuka hati pi tidoq dengan member group lain. Yelahh memberontak lah because I'…