Semester Break

Assalamualaikum 

Hello, semester break! So exam dah habis, walaupun most paper aku banyak mengarut merapu meroyan and segala mengarut lagi, but at least I've tried my best and the rest I leave to Allah. Aku bertolak balik from mahallah petang semalam. Ayah bikin aku cuak sebab at first die cakap die nak datang lepas habis kerja so I was expecting he'll arrive at night. Sekali die text aku yang baru bangun tidur petang tu, "Sejam lagi ayah sampai." Dengan barang tak habis packing lagi, memang kelam-kabut ahh. But thanks to le roommates and neighbours yang baik hati gilaaa tolong aku angkut segala barang yang macam nak pindah rumah tu.

And so, balik Puchong makan yong tau fu Puchong! Haha okay tak penting. And malam semalam, ayah tanya, "Ayah nak pergi ambik kawan ayah kat KLIA, nak ikut?" Like daaa, buat ape aku nak ikut, nanti awkward lah kalau ade kawan ayah sekali. So aku decide tak ikut. But then bila ayah balik, aku rush lah bukak pintu kan. Sekali nampak sorang je perempuan depan pintu. Aku blank because I was expecting daddy tapi tiba-tiba keluar perempuan kannn. Memang otak time tu tak compute langsung. Then lama-lama baru berjalan sikit otak nihhh. Adik aku wehh. Mama, Liena and Rishah came all the way from Kelantan with flight. Haihh buat lawak malam-malam buta betul ahh dorang ni.

So hari ni kitorang dah gerak pergi Kuantan sebab ayah ade kerja training kat sini, so kitorang stay kat sini 2 hari. And then barulah balik Kelantan. Oyeahhhh Kelantan Aku Datangggg! Hmmm what else? Dah start rindu roommates and neighbours yang sangat lawak sangat kebudak-budakan and sangat baik. Too bad next sem maybe dah tak berjiran dengan dorang, but at least still have the same roommates but still, I want the same neighbours :'(

Kbye, happy semester break for me yayy!

These are some of le roommates and some of le neighbours hiks :)

Nota jari : What to do within this 3 months? Hmm must get a job!

Comments

syamimihaziqah said…
Kuantan? My hometown! Welcome to Kuantan. Hehee
tenku butang said…
Haiiiii..Cakkk!!
alalala.. sweet gambo atas ni..
done follow sini no.915
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/