Learning



Pengalaman memandu kereta manual buat kali pertamanya - awesome and awful. I was excited at first, but then I got nervous all of sudden. Plus it's raining, so I was like freezing in the car. My hand got really cold and numb. Kaki lenguh tekan clutch. Duhh seriously, I hate clutch. I don't know how to use it. Sebab nervous sangat, pulas stereng pun dah macam ape entah, maunya tak terbelit tangan.

Part yang kena belok tu memang perghhh! At first, macam orang mabuk sebab tak reti lagi kan. Then, dah boleh sikit-sikit. Cikgu puji sikit, dah jadi cam orang mabuk balik. When people learn, they'll progress but not me. Mula-mula je okay, lepas tu dah mula stress sebab asyik tak jadi, then jadi makin teruk. Sepatutnya, makin okay lah kan. Gosh, I must get that fixed.

So yang aku belajar kelmarin hanyalah membelok dan membelok dan membelok. Bagus kan? Sigh. Duhh I'm still new and I'm in learning process, so that's normal, right? TELL ME IT'S NORMAL!