Trial SPM



Assalamualaikum. 

Just finished my last subject for SPM trial today - Akaun, and I messed up. Most of the soalan memang tak boleh jawab. Average, memang semua subjek untuk trial ni agak payah sikit, but I'm not really sure memang soalan payah atau aku yang tak prepare dengan baik. Ape pun, just tawakal kepada Allah untuk result yang akan datang nanti. And kalau result agak okay, I'm ready to hear from my friends, saying "Cakap susah lah, payah la, tapi boleh A jugak." Memang ayat wajib dah kot bila dapat result. Dear friends, it hurts me, you know?

Hoping for great result ;)