Iftar bersama Sigmarian





Assalamualaikum ;)

4 August 2012 - I had such a great fantastic bombastic time with Sigmarian. Ramadhan kali ni mungkin akan menjadi memori yang sangat indah untuk selamanya. Ceh jiwang sikittt. Sigmarian, you all so wonderful!

Miza dan Intan tak datang. Rugi tawukk korang. Kitorang sama-sama prepare itu ini [walaupun saya sebenarnya banyak bercakap daripada bekerja]. The best thing, Sigmarian solat Maghrib berjemaah yang diimamkan oleh Juden. Bila solat berjemaah dengan classmates yang almost dua tahun menggila bersama, rasa macam big family. Seriously sweet, I like it yeahhh.

Then buka puasa sambil bersila atas tikar. Banyak sangat hidangan, macam nak raya pun ada. Puding roti, puding jagung, cocktail berkuah, bandung cincau, air oren. Padahal main course dah ade, Nasi Ayam weee. Sepatutnya, iftar kena berpada-pada. But it's okay, we still had a great time togethaaaa.

Apalah majlis Sigmarian kalau takde sesi bergambar, kan? Pantang nampak orang bergambar "Nak jugak, nak jugak!" Opss terasa. Dah macam-macam style kot ade. Muka berminyak berkilau hitam berkelip-kelip pun tak kisah dah. Yang penting, hati gumbiraaaa.

Honestly, I will miss this moment ;)

Comments