Sci-Tech Day


Assalamualaikum and whassuppp?

Selesai sudah program Sci-Tech untuk hari ni. Oh yeah it was soooo fun, baby! Saya crew untuk game Guess and Draw and alhamdulillah, sebanyak 10 group yang sign up cehhh. Barang-barang yang perlu ada untuk fun ...  belon, tepung and air? Yeah I think so. Habis basah baju tadi kena baling dengan belon air. Kena dekat bawah ketiak pulak tuh. Tak pepasal orang ingat saya ketiak basah.

Tengok diorang semua main, rasa macam saya pulak nak main. Jealous, jealous. Congrats to the winners. And of the winner is Aimi and the gang. Anyway, you guys memang sporting habisss! Best sangat-sangat. Will definitely miss this moment. *lap air mata*

Gtg, exam 8hb :)