I met them ; U-Kiss

Abaikan muka yang macam orang minyak tu. Pas tu yang penting.

"I say U, you say Kiss"
"U!" "Kiss!"
"I say Kiss, you say Me"
"Kiss!" "Me!"

On 25th, saya bertolak ke KL sebab keesokannya ade Family Day anjuran company bapaknye. Bukan company bapaknye tapi company tempat bapaknye bekerja. Kebetulan pulak, 25hb tu U-Kiss datang Malaysia sempena Hari Belia 2012 kat Putrajaya and kebetulan pulak venue untuk Family Day tu kat Putrajaya jugak. So kita ambil kesempatan dalam kesempitan. Bapaknye pergi tengok tempat untuk Family Day dulu, then lepas tu baru kitorang pergi kat tempat U-Kiss nak perform.

Bila dah sampai, kitorang pergi tunggu depan dorang punya dressing room. Depan sekali woo. Then dorang sampai and masuk dressing room tu. Time tu memang kelam-kabut. Bila diorang almost nak start performance dorang, ade sorang staff ni bagi pas masuk kat kitorang yang duk menunggu ni. Free tawukk! Bukan semua dapat pas tu, mana2 yang cepat je dapat. So all three of us got it. Me, Syiqin and Liena.

Dah dapat pas free tu, ape lagi, terus berebut cari pintu masuk. Dapat masuk bukan sebarang tempat tawukk, depan sekali woo. Depan speakers hee. That's why kot audio fancam tak berape best. Memang terbaekk la. Dapat tengok dorang live in action, dekat pulak tu. Kiseopie so hott! Tinggi, putih, cute macam anak patung. Err anak patung lelaki okayy.

Dorang ade mintak 3 fans naik stage untuk buat tarian Man Man Ha Ni. Yes I want to, but banyak benda bermain dalam kepala. Kalau naik, boleh dapat album Dora Dora free, siap dengan tandatangan dorang lagi. Tapi kalau naik, dah semestinya bersentuhan dengan dorang, berpeluk lagi kan. Kang tak pepasal bertambah dosa aku. So watlek jela. Tahan je la walaupun jealous tengok Kiss Me yang lain peluk Kiseop. Sokay, nanti saya kahwin, saya peluk hubby saya puas-puas. No dirty-minded please.

Btw, Eli ade baling towel yang die lap peluh tu. Eiii. And guess who got it? Liena. Memang macam orang sewel dah kot duk hidu bau towel tu. Lantak kau la mak cik. Hoon nampak peramah sangat. I like it like it like it. AJ pulak, tengok orang macam nak menggoda gitu. Honestly speaking, memang mudah cair la. Dongho, one word can describe him. Comel! Memang muka budak-budak la. Kyeoptaa!
Finally jumpa hubby saya setelah sekian lama tak bertemu. Err tak pernah bertemu langsung pun.

Comments

IraFikri said…
Untungnya diaa ! :D
HAEDRA said…
Tyrah, asal tak ajak kita? :( LOL
Cik Tyrah said…
@HAEDRA

Hee. Actually tak plan betul2 pun nak pergi. Ikut nasib je haha ;)
Miszathirah said…
Bernasib baik je ;)
Miszathirah said…
Once in a lifetime kott ;)