Posts

Showing posts from May, 2012

I met them ; U-Kiss

Image
Abaikan muka yang macam orang minyak tu. Pas tu yang penting.
"I say U, you say Kiss" "U!" "Kiss!" "I say Kiss, you say Me" "Kiss!" "Me!"
On 25th, saya bertolak ke KL sebab keesokannya ade Family Day anjuran company bapaknye. Bukan company bapaknye tapi company tempat bapaknye bekerja. Kebetulan pulak, 25hb tu U-Kiss datang Malaysia sempena Hari Belia 2012 kat Putrajaya and kebetulan pulak venue untuk Family Day tu kat Putrajaya jugak. So kita ambil kesempatan dalam kesempitan. Bapaknye pergi tengok tempat untuk Family Day dulu, then lepas tu baru kitorang pergi kat tempat U-Kiss nak perform.
Bila dah sampai, kitorang pergi tunggu depan dorang punya dressing room. Depan sekali woo. Then dorang sampai and masuk dressing room tu. Time tu memang kelam-kabut. Bila diorang almost nak start performance dorang, ade sorang staff ni bagi pas masuk kat kitorang yang duk menunggu ni. Free tawukk! Bukan semua dapat pas tu, mana2 yang cep…

Bercinta tapi tak memahami

Image
Bagaimana rasanya kalau bercinta tapi masing-masing tak memahami? Pedih. Sakit hati. Saya ade lebih kurang 9 pakwe, in a time. Crazy, huh? Kutuk lah kalau nak tapi saya tak kisah. Well, kalau lelaki boleh jadi player, apasal perempuan tak boleh kan? Saya pun boleh.
But the problem is, tak semua memahami saya and tak semua boleh saya fahami. I'm so in trouble. Ade yang satu ni, memang saya suka sangat-sangat, si M. Kitorang madly in love gitu. Kalau ade salah faham, kitorang akan bersatu berfikir and .. problem solved!
Dalam banyak-banyak tu, ade jugak yang saya benci. Benci tapi couple jugak dengan die. Si S dan si F. Saya tak tahu apesal diorang ni complicated sangat. Saya tak faham apa yang diorang nak. But yeah, benci-benci pun, diorang penting tawukk. Untuk manfaat saya sendiri hee. Sshhh~
Yang lagi satu ni, si AM. Bila saya dah suka kat die, die pulak jual mahal. Sakitkan hati saya segala bagai. Selalu timbulkan persoalan yang saya sendiri tak tahu jawapannya. Patah hati taw…

Sci-Tech Day

Image
Assalamualaikum and whassuppp?
Selesai sudah program Sci-Tech untuk hari ni. Oh yeah it was soooo fun, baby! Saya crew untuk game Guess and Draw and alhamdulillah, sebanyak 10 group yang sign up cehhh. Barang-barang yang perlu ada untuk fun ...  belon, tepung and air? Yeah I think so. Habis basah baju tadi kena baling dengan belon air. Kena dekat bawah ketiak pulak tuh. Tak pepasal orang ingat saya ketiak basah.
Tengok diorang semua main, rasa macam saya pulak nak main. Jealous, jealous. Congrats to the winners. And of the winner is Aimi and the gang. Anyway, you guys memang sporting habisss! Best sangat-sangat. Will definitely miss this moment. *lap air mata*

Gtg, exam 8hb :)