Malu


Assalamualaikum ◕‿◕

Alkisah bermula, kitorang Kumpulan C untuk kelas Fizik ni masuk dalam dewan exam. Semua berkumpul ikut group masing-masing. Mentee ikut mentor masing2. Nak dijadikan cerita, saya nampak botol air saya atas meja group Emi. Emi pulak jenis suka kacau orang, so saye fikir mesti die yang letak botol air saye kat situ. 

So saya mintak lah Emi bagi semula botol air saye tu. Saya minum dan minum. Dua kali minum oke. When I about to simpan my botol air dalam beg, saya nampak botol air saye kat tepi beg tuhh. Eh saye ade berapa botol air?

Now I realize, that one is NOT MINE! Then air sape saye minum? Berdebar sudah. Takut gila. Kalau tengok muka saye, memang cuak gile. Saye tengok Emi, Emi tengok saye. Same2 tengok pelik. Then mentor Emi nampak botol air die dengan saye, terus die datang ambik. Lohh die punye rupenye. Maluuuu tak terkata. Kecoh dalam dewan kejap.

Die tak perasan pun botol air die hilang and saye tak perasan pun ade 2 botol air dengan saye. Kebetulan la pulak corak botol air kitorang same, sape yang tak tertukar, iye dakk? Saye siap minum lagi. Mianhei. Kalau terminum air geng2 saye takpe jugak, ni tak ... minum air someone yang tak berapa rapat.

Can you imagine if you were me? Malu siottt!

 Cik Tyrah

Comments

Haha, kelakar entry ni. Kalau ely di tempat awak, mesti malu giloss. :D
Cik Tyrah said…
@♥ Putri Alyra Narisha ♥

Kan? Malu tak terkata. Boleh gelak je :D
Nurul Husna Kim said…
hahaha !!
sabaq ja la XD

boleh selamba minum tapi bukan kita punya XD awkward gila kot XD
Cik Tyrah said…
@Nurul Husna Kim

Tulah. Tngk botol air sendiri pun dah fobia skrg :)