She's Grown Up

Assalamualaikum

Lama tak update. I mean, update entri yang ade story la. Kalau setakat update entri contest tu apelah sangat. Orang tak nak tengok pun. Anyway, Arishah dah start pergi Qiraati malam ni. Kesian pulak kat die. Yang lain semua ade partner, tapi die pergi sorang je. Saya berteman dengan Syiqin. Liena pulak, time die masuk Qiraati, saye dan Syiqin still ade, so die bukan alone la. Rishah pulak, sorang je, takde teman. Tapi kalau tak pergi sekarang, bila lagi iye dak?

Dah besar dah die. Tahun depan darjah 1. Selalu terpikir, macam mana die nanti. Nak pergi tandas kena teman. Die ni penakut tahap gaban. Kalau die kena buli? Kalau die tak pandai beli makanan? Kalaulah boleh teman die kan. Kesian kat die, takde teman.

But it's okay. Adik saye bukan sembarangan orang. She'll be fine. All the best, dik!



Nota Jari : Rishah suruh saye buat blog untuk die nanti besar.
Cik Tyrah