Result on Holidayyy

Assalamualaikum 

Hi peeps. Long time no post. Hik hik #gelak gedik. Line internet la punya pasal, slow macam siput. Berukband la katakan. Kasi tikus makan baru tau. Eh tikus makan beruk? Anyway, I'm posting this to wish all of you,
Tak terlambat lagi kan?

So, how's your holiday so far? Saye still lagi di rumah, takde perancangan pergi mane2 pun. Sebab my sis still on SPM so memang tak boleh nak makan angin la dalam masa terdekat ni. Maybe lepas die habis exam baru kitorang pergi KL, buat sepah kat rumah ayah. Hoho mane ade. Jadi suri rumah ade lah, sebab takde benda nak buat kat sane, so kemas rumah jela. Kalau ayah murah hati, bawak pergi shopping. Hee I'm not shopaholic oke. Just suka jalan-jalan. Window shopping gitu.

And time cutilah mase untuk menternak lemak. Tiap kali end-year holiday, confirm berat badan bertambah. Dan bertambah. Dan bertambah. Bukan setakat berat lah kan, body pun turut mengembang. Dan mengembang. Dan mengembang. Dan mengembang. Oopss CD rosak. Hampeh. Kalau ikutkan, dah control makan dah, takde dah makan doploh empat jam. Tapi entahla. Badan ni degil gila! Sembelih baru tau. Help me! Tak nak gemookkkkkk! #but you're fat already. *sigh

Bosan doe stay kat rumah. Nak pergi sekolah, nak jumpa buah hati. Setakat ni, dah berapa kali dia muncul dalam mimpi. My sis cakap, kalau kita mimpikan someone tu, means someone tu rindukan kite. He miss me? Takde maknenye. Rasenye die rindu yang lebih comel tu kot. Hee sedih sedih sedih. Saye suke die, die suke orang lain. Apsal saye selalu suke orang yang dah ade buah hati hah?! Clueless.

Anyway, dah check result tadi. Biaselah, zaman dah maju, result boleh check online. Hee. Check it out. Oh btw, alhamdulillah saye tak failed chemistry. Cume dapat C. Hee.
Cik Tyrah

Comments

nur ain sazlin said…
cik tyrah . mrkah bi kelas dio tok keno tolok ? btw , thniahthniah :)
Cik Tyrah said…
@nur ain sazlin

thanks, darl! markah bi kena tolak jugakk~ ;(
nur ain sazlin said…
a lgi tuu . aen dah jdi b kott . :(
Cik Tyrah said…
@nur ain sazlin

ore check semula, jadi B pulop ;( tapi pelik, jumlah A, KDK, KDT, peratus, GP gapo semua tu tak berubah. Pelikkk~
nur ain sazlin said…
hom . meme pom . dio tukar mrkah tu jh .