Karnival KO QBemz Terhebat!

Karnival KO kat sekolah saye berlangsung selama 2 hari, 29 & 30 Jun. Fun sangattt!
29 Jun : HARI PERTAMA
#Cerita 1
Best tengok persembahan Kawad Berirama daripada Kadet Polis sekolah saye. Memang mantap habis! Serius saye cakap, semua kadet polis nampak handsome and kemas! 'Abang seluar' yang selalunye nampak kelakar pun nampak tough. Kenape saye panggil die 'abang seluar'? Sebab time saye turun tangga, saye ternampak die kat depan pintu tandas. And time tu, die belum sempat betulkan seluar die and saye ternampak boxer die. Oke stop tak payah cerita panjang.

#Cerita 2
Kena panggil buat Solar Cooker. Agak frust sebab tak dapat tengok pertandingan Busana Muslimah and nasyid. Takpelah bukan selalu. Lagipun ni first time join Solar Cooker. Mencuba nasib sebab nampak macam fun.

geng Solar Cooker :)
30 Jun : HARI KEDUA
#Cerita 1
PBSM masuk dataran. Nervous tahap kritikal dah. Malu sebab ramai orang tengok tapi saye tak peduli sangat pasal diorang. Saye cume nak cepat habis. Alhamdulillah semuanye ok walaupun ade tersilap situ sini.

kegelisahan >.<

senyum tak perlu kata apa-apa :D

#Cerita 2
Jalan2 kat pasaria. Kami berempat romantik, sharing is caring awak tahu.

kami share semua ni berempat :)

#Cerita 3
Berkumpul kat dewan untuk pemberian hadiah. Pendek cerite, PBSM menang pertandingan kawad kaki and Kelab Buku Teks menang tempat kedua @ ketiga untuk pertandingan Solar Cooker kategori reka bentuk. Yay kami menang, saye menang. Oh one more, saye duduk dekat dengan Cookie and saye suke tengok die gelak. Yauyey! Hoho >.<

PBSM menang! Oh yeah!