Birthday Gift

Macam baru perasan je kan, hadiah untuk Aenn belum beli lagi. Hoho takde idea nak bagi ape. I bagi Yo Seob jela boleh? Ceh macam lah aku boleh dapat free je Yo Seob tu nak bagi kat Aenn. OK tak boleh bagi Yo Seob. So I pikir, boleh tak I bagi header kat Aenn? Since die pon dah berjinak-jinak unta dalam dunie blog ni kan, ape salahnye kalau I bermurah hati sikit. Sikit je, tak banyak :p 

So babe, I nak kasi you hadiah ni, boleh tak boleh tak boleh tak? Kalau tak nak takpe. I bagi kat recycle bin. Hoho kejam. Ok lah I tak nak cakap banyak sebab homework sejarah belum siap. Alang-alang I terbelek buku teks sejarah tadi, korang tahu tak, time tamadun China tak silap I, kalau meniru kena hukuman mati? Hoho kan best kalau buat undang-undang macam tu kat sini. Confirm ramai gile yang kena hukuman bunuh. Kejam siott!

Eh eh, back to topic. Ok ni header yang dihadiahkan kat Aenn kering. Eh jahat sempat lagi I kutuk die :p


this one background transparent punye :)


yang ni background biase, putih suci dalam debu :)

nota jari : width die 860px ye lalim :) Klik gambar untuk pembesaran Hulk :p

Comments