Posts

Showing posts from March, 2011

Birthday Gift

Image
Macam baru perasan je kan, hadiah untuk Aenn belum beli lagi. Hoho takde idea nak bagi ape. I bagi Yo Seob jela boleh? Ceh macam lah aku boleh dapat free je Yo Seob tu nak bagi kat Aenn. OK tak boleh bagi Yo Seob. So I pikir, boleh tak I bagi header kat Aenn? Since die pon dah berjinak-jinak unta dalam dunie blog ni kan, ape salahnye kalau I bermurah hati sikit. Sikit je, tak banyak :p 
So babe, I nak kasi you hadiah ni, boleh tak boleh tak boleh tak? Kalau tak nak takpe. I bagi kat recycle bin. Hoho kejam. Ok lah I tak nak cakap banyak sebab homework sejarah belum siap. Alang-alang I terbelek buku teks sejarah tadi, korang tahu tak, time tamadun China tak silap I, kalau meniru kena hukuman mati? Hoho kan best kalau buat undang-undang macam tu kat sini. Confirm ramai gile yang kena hukuman bunuh. Kejam siott!
Eh eh, back to topic. Ok ni header yang dihadiahkan kat Aenn kering. Eh jahat sempat lagi I kutuk die :p

this one background transparent punye :)

yang ni background biase, putih suci…

Adik Bongsu I Mencuri???

Image
Hoho esok exam PKBS 1 yo! Tapi sempat lagi I godek-godek laptop ni, saje nak update pasal adik bongsu I, Arishah :)
muka gangster :p
Alkisahnye, I menyibok la kan kat bilik Syiqin, buat revision kononnye. Padahal, landing atas katil pikir pasal 'Ki Seop' sambil senyum-senyum kucing. Oh minah miang gatal. Lepas tu kan kan kan, Leena datanglah kan, mintak nak tukar duit skeleng. Hoho duit syiling doe.
Mungkin si kecik ni rasa die dah besar and nak tunjuk yang die ade duit jugak kan, die datang bawak purse die. Actually purse tu, ex-purse Syiqin. Rishah reuse doe. Lepas tu kan kan kan, Rishah nak bagi duit syiling die kat I. I cakaplah kan "Adik, adik simpan lah duit tu. Jangan bagi kat Atiyah." Atiyah - nama komunikasi I dengan Rishah. Time die kecik cinonik dulu, die pelat lagi kan, so die panggil I Atiyah. Dah terbiasa sampai sekarang.
Lepas tu kan kan kan, die cakap ; "Ni bukan duit Arishah, Arishah curi." Dengan selambe je die cakap macam tu. I pun macam …